Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is de uitwerking in 6 dimensies van de bredere kijk op gezondheid, deze staan in het Spinnenweb. Door middel van de vragen die bij elk onderdeel horen kunt u in kaart brengen hoe u uw gezondheid ervaart. Voelt u zichzelf bijvoorbeeld tevreden, gelukkig of juist eenzaam? Lukt het u om de dagelijkse dingen te doen, zoals het huishouden? Beleeft u nog plezier aan hobby’s of bezigheden?

Onderstaande video legt het heel duidelijk uit.

Positieve Gezondheid

Wessel Breeuwsma van Fysio Vitaalplus+ is gecertificeerd trainer van Positieve Gezondheid en betrokken bij veel initiatieven rondom Positieve Gezondheid in Noord-Limburg.

Logo gezondste regio 2025 - Fysio VitaalPlus

De Gezondste Regio 2025 is Noord-Limburg. Fysio Vitaalplus+ zit in de gezondheidsraad van Vitaal en Gezond. Wij zijn ook deelnemer van het expertise centrum Positieve Gezondheid van DGR2025. Heeft u vragen over wat u kunt doen met Positieve Gezondheid neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken?

Een afspraak maken? Of wilt u meer weten over Positieve Gezondheid? Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier. Vul zo veel mogelijk velden in, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn. Velden met een * zijn verplicht.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor een afspraak of informatie, T 077 35 20 208.