Samen met u werken aan een goede gezondheid!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Gratis inloopspreekuur
Snel een afspraak
Ervaren specialisten
Helder over herstel
Alle zorgverzekeraars
Géén verwijsbrief nodig
Fit worden, fit blijven, fit zijn

Onze kwaliteiten

Ons doel is om samen met u te komen tot het weer lekker kunnen wandelen, pijnvrij golfen, spelen met de kleinkinderen, de Venloop blessurevrij lopen, snel revalideren na een nieuwe heup of knie, trap op- of afrennen, een gezond gewicht te bewaren, vitaal en soepel door het leven gaan. Wij helpen u graag om beter te worden en gezond te blijven. Zodat u nog beter fysiek kunt functioneren.

Vergoedingen

Wij hebben voor 2018 met alle zorgverzekeringen een rechtsstreeks contract afgesloten. Dit betekent dat uw behandeling rechtstreeks door ons bij uw zorgverzekeraar wordt gedeclareerd mits u een aanvullende verzkering heeft afgesloten. De chronische aandoeningen worden door de basisverzekering altijd vergoed na de 21ste behandeling.

Wat zeggen onze klanten:

Positief gezond

Veel klachten aan het bewegingsapparaat kunnen te maken hebben met overgewicht. Het is duidelijk dat elke kilo teveel ook invloed heeft op rug, nek, heup, knie en enkels. Dat weten we allemaal, maar het is zo lastig en moeilijk.

Leefstijlinterventies: meer regie over je gezondheid

Bij medische leefstijlinterventies steven wij men ernaar om preventief, genezend en verlichtend aan ziekte door gezonde levensgewoontes te bevorderen en effectief onderdeel van uw leven te maken. Het bevorderen van gezondheid wordt ook wel “salutogenese” genoemd binnen de medische gemeenschap

Fit blijven na 50+

 

Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor ouderen en cliënten/patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek.

Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, of een gebroken heup, verschijnselen vertonen van ouderdom. Zij werkt vanuit haar specifieke kennis over de doelgroep en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Vergoedingen

Wij hebben voor 2018 met alle zorgverzekeringen een rechtsstreeks contract afgesloten. Dit betekent dat uw behandeling rechtstreeks door ons bij uw zorgverzekeraar wordt gedeclareerd mits u een aanvullende verzkering heeft afgesloten. De chronische aandoeningen worden door de basisverzekering altijd vergoed na de 21ste behandeling.

De beste behandeling

Wat kunnen wij voor u doen? Wat wilt u graag bereiken? Wat kunnen wij samen met u bereiken?Wat zijn uw doelen? Waar heeft u klachten?

Dit zijn een aantal van de vragen die wij graag stellen. Heeft u bijvoorbeeld last van uw rug en kuntu daardoor niet goed werken of sporten dan gaan we dat oplossen. Maar ook als u overgewicht heeft, en daardoor diabetes en rugklachten gaan we dat oplossen. Wellicht met verschillende collega’s.

De 10 km op de Venloop moet deze keer lukken? Wij kunnen op verschillende manieren helpen. Door te zorgen dat uw lijf soepel en fit is, op goed gewicht en met de juiste hartslag.

Makkelijker wandelen, sterkere golfswing, stabiele houding met wielrennen, lekker zwemmen of een krachtige tennisslag. De mogelijkheden zijn eindeloos en op elk niveau.

De mens heeft ontzettend veel botten en spieren, dus er kan van alles mis gaan en pijn gaan doen. Maar de aandoening is minder belangrijk dan wat je ermee doet. Als u bijvoorbeeld slijtage hebt en daardoor stijf bent geworden en minder actief kunt deelnemen aan veel dingen dan is dat jammer.

Voeg text in bij Wow Plugins > modal window > bij Fit blijven: klikken op edit.