Uw klacht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Als u ergens last van heeft dan zult u dat merken. Het gaat als het ware “wringen en wrikken” en dat doet pijn. Wij kunnen u helpen met informatie, advies, oefeningen en behandeling. Wat is voor u echt belangrijk? Wat zou u willen veranderen? Klik op een klacht hieronder voor meer informatie¬† of maak direct een afspraak.

Positieve Gezondheid, Venlo en Limburg

Positieve Gezondheid. Dat willen we allemaal wel, maar wat is het nou precies en wat kan ik daar zelf aan doen. Positieve Gezondheid gaat over hoe je veerkrachtig en betekenisvol kunt leven. Dat klinkt zweverig maar is het niet.

Limburg en Venlo zijn hier ook volop mee bezig. Grote instellingen zoals VieCuri, De Zorggroep en Synthese gaan hier mee aan de slag. Fysio Vitaalplus+ is ambassadeur van Positieve Gezondheid en wij zijn gecertificeerd Trainer van Positieve Gezondheid. Dus wij weten exact wat Positieve Gezondheid betekent en wat je er mee kunt doen.

Vaak denken we bij het bevorderen van gezondheid alleen aan voeding en bewegen. Die zijn allebei heel belangrijk, maar een zinvol leven hebben en niet eenzaam zijn horen er ook bij. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De Gezondste Regio 2025 organiseerde in de bibliotheek van Venlo een bijeenkomst over cultuur en positieve gezondheid.

Fysio Vitaalplus en Positieve Gezondheid

Zie ook het verhaal van de Rolstoelbasketbal Team NL. Het feit dat je in een rolstoel zit betekent nog niet dat je ziek bent! Je kunt een super betekenis en zinvol leven leiden. Een goed voorbeeld van Positieve Gezondheid.

Rolstoelbasketballersters van Team Nl zijn topsporters en gezond!

Afspraak maken?

Een afspraak maken? Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier. Vul zo veel mogelijk velden in, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn. Velden met een * zijn verplicht.

Natuurlijk kunt u ook tijdens kantooruren bellen voor een afspraak, T 077 35 20 208.